Het Webcopy Project

Scoor online bij je ideale klant met kick-ass webteksten

R

Blijf je maar kauwen en herkauwen op die teksten voor je website, maar klinkt het zelfs na de elfendertigste poging nog niet helemaal zoals je wil?

R

Weet je niet hoe je je boodschap duidelijk moet overbrengen?

R

Heb je schrik om spammerig over te komen met e-mailmarketing?

R

Lukt het maar niet om leads te verzamelen op jouw landing page?

R

SEO, URL en meta-shizzle, is het allemaal Chinees voor jou?

Je bent niet alleen!

DeeDeeCopy

Elke ondernemer stond op een bepaald moment in jouw schoenen. Zelfs die waarvan jij nu stiekem jaloers bent op hun schijnbaar overnight succes. It didn’t happen overnight. Het voordeel dat ze wel hadden, was dat ze wisten wat ze eraan konden doen. En nu jij ook!

Je kan een copywriter inhuren. Maar ik (gediplomeerd en ervaren copywriter) zeg: doe het zelf! Jij bent nog altijd de beste persoon om over je eigen zaak te babbelen. Het is immers jouw kindje, jij bent de expert in wat je doet en je tribe wil met JOU connecteren. Je hebt alleen een beetje hulp nodig om de juiste woorden te vinden.

Weg zorgen, klink als jezelf en overtuig je droomklanten

Stel je voor hoe zalig dit zou zijn:

R
Je hoeft niet meer actief op zoek te gaan naar nieuwe leads en klanten
R
Jouw ideale klant komt spontaan naar je toe
R
Je laat eindelijk zien wat voor een kick-ass business babe jij bent en bouwt autoriteit op met straffe content
R
Je e-mails worden niet alleen gelezen, je krijgt ook reacties van lezers die er echt iets aan hadden
R
SEO en zoekwoorden bezorgen je geen kopzorgen meer, maar droomklanten
R
Je homepage is jouw uithangbord waar je trots naar kijkt elke keer je er voorbijkomt
R
Je hoeft niet meer te zoeken naar woorden of te stressen over goede teksten. Jij schrijft ze gewoon!

Schrijf met zelfvertrouwen dankzij
Het Webcopy Project!

Het Webcopy Project van DeeDeeCopy is het online programma dat focust op de praktische kant van schrijven voor het web. De strategische content planning en managing cursussen kennen we allemaal (yep, ik heb ze ook gevolgd).

Allemaal goed en wel, weten wat die customer journey is en hoe je jouw content moet plannen. Maar wat dan? Hoe zorg je dat je jouw content afstemt op die customer journey? Hoe zorg je ervoor dat je überhaupt een woord op papier gezet krijgt? Hoe zet je die vingers aan het werk, zodat ze niet inspiratieloos boven die toetsen blijven hangen?

Dat leer je in Het Webcopy Project, een praktische cursus waarbij je stap voor stap jouw website vult met straffe content en teksten die jouw droomklant verleiden.

Wat is Het Webcopy Project?

In Het Webcopy Project ga jij zelf aan het werk. Ik doe het niet voor jou, ik geef je de copywriting kennis en tools mee die je nodig hebt om eindelijk uit je hoofd te komen en jouw passie op het scherm te zetten.

We beginnen – uiteraard – met een stevige basis. Zonder funderingen geen huis. We maken van jouw website je homebase, je thuis. Zorg dat je huis stevig staat: leer je ideale klant écht kennen en ontdek wat je met je website wil bereiken voor jezelf én je bezoeker.

Een website is niets zonder design, dus designer An-Sofie De Staercke van AS buro geeft je als expert de tools die je nodig hebt om jouw website zelf of met een designer te bouwen.

Jep, de o zo gevreesde SEO krijgt een eigen module. Want “ik wil graag morgen bovenaan staan in Google” is niet zo straight forward als het lijkt. Ik leer je hoe je jouw website en teksten optimaliseert om hoger te ranken in Google en zelfs die eerste plaats te behalen door consequent in te zetten op de juiste zoekwoorden.

Voor je een letter op papier zet, moet je je eigen stem ontwikkelen. Door gerichte oefeningen ontdek je de stem van jouw brand en werk je aan jouw eigen unieke schrijfstijl.

We gaan pagina per pagina door jouw website. Hoe vang je bezoekers van bij de eerste seconden op je homepage, hoe maak je een klik met je ideale klant op je “over mij”-pagina en hoe zorg je voor een sales page die non-stop “ka-tsjing!” roept? Pagina per pagina, stap voor stap zet je een goede structuur op en schrijf je teksten waarmee je jouw lezer verleidt.

En… love it or hate it: bloggen en e-mailmarketing are here to stay! Meer zelfs, ik leer je hoe je in 2021 profiteert van de boost die e-mail krijgt en hoe je nieuwsbrieven schrijft die je klanten willen lezen én die verkopen zonder te spammen.

Wie is DeeDee?

DeeDeeCopy is het geesteskind van DeeDee, aka Delphine Desmet. Ik schrijf marketing content voor grote bedrijven als DPG Media (VTM, Qmusic, De Morgen, enz.) en Alpro. Daarnaast help ik solo-ondernemers en KMO’s om hun zaak in de spotlight te zetten met kick-ass copy. Ik schrijf of herschrijf de teksten voor websites, e-mails, blogposts, sociale media en zelfs boeken. Of ik geef mijn klanten het duwtje in de rug om zelf met hun teksten aan de slag te gaan.

Kan jij je vinden in minstens één van deze stellingen en ben je bereid om je pen boven te halen en het werk te doen? Dan hell yeah, Het Webcopy Project is precies wat jij nodig hebt!

R
Je staat op het punt je nieuwe website te lanceren, maar je bent nog niet helemaal tevreden, waardoor je maar blijft uitstellen. Je wil leren hoe je zelf die lorem ipsum teksten vervangt door goede, overtuigende copy voor je je website online zwiert.
R
Elke keer als je aan je computer gaat zitten om teksten te schrijven voor je online kanalen blokkeer je. Nul inspiratie. Wat nu? Met een duidelijke structuur en een goed proces zal je die writer’s block verslaan.
R
Heb je een blog, maar dateert je laatste bericht van voor de eerste lockdown (ja, dat is een tijdsaanduiding sinds 2020)? Je wil al jouw ideeën delen, maar voelt je overweldigd wanneer je een blogpost moet schrijven.
R
Bang van e-mailmarketing? Je denkt: “ik wil mensen niet lastigvallen met een zoveelste nieuwsbrief.” Je weet dat e-mailmarketing belangrijk is en wil leuke mails schrijven die je klanten opleveren.
R
Je hebt wel een vlotte pen, maar toch is er nog altijd iets dat niet klopt. Je kan er je vinger niet op leggen, maar het klinkt nog niet helemaal zoals het moet. Een vlotte schrijfstijl die aansluit bij jouw persoonlijkheid klinkt als een mooie utopie.
R
Je hebt een mooie website en degelijke teksten, nu moet je nog uitzoeken hoe je daarmee resultaten haalt, inschrijvingen op je nieuwsbrief en verkoop op je webshop.

Wat na Het Webcopy Project?

In 5 modules leer je de ins en outs van webcopy. Je volgt het proces van een professionele copywriter om kick-ass teksten te schrijven voor jouw website. De tools die je meekrijgt in de cursus kan je elke keer opnieuw gebruiken om jouw bestaande teksten te optimaliseren en nieuwe teksten te schrijven. De oefeningen in het handboek zetten je op weg wanneer je het even niet meer weet. En ga je voor het All-in Traject, dan krijg je er een uitgebreide analyse met feedback call bovenop!

Nadat je de cursus hebt afgerond schrijf jij vol zelfvertrouwen de teksten die jouw ideale klant over de streep trekken!

R
Je bouwt een e-maillijst uit en stuurt nieuwsbrieven die iedereen wil lezen
R
De voordeur van je homebase, oftewel de home page op je website, is iets om trots op te zijn
R
Jouw online producten of diensten verkopen als zoete broodjes (hallo, passief inkomen!)
R
Blogposts schrijven is niet langer een terror, maar een plezier
R
Je bouwt autoriteit op met sterke content en creëert instant chemie op je website
R
Google én jouw ideale klant weten jou in no time te vinden

Hoe ziet Het Webcopy Project eruit?

Module 0: Inleiding

Laten we eerst kennismaken. En wat praktische shizzle, dat ook.

Wie ben ik?
Wat mag je verwachten van de cursus?

Module 1: De basis van webcopy

Na deze module heb je een stevige basis: je weet voor wie je schrijft en waarom.

Les 1: Bepaal je doelgroep
Les 2: Bepaal je doel
Les 3: Hoe bereik je jouw doel?

Module 2: Een woordje over design

In deze module leert An-Sofie De Staercke je alles wat je moet weten over de structuur van je website.

Les 1: Een duidelijke huisstijl
Les 2: Maak mock-ups
Les 3: Zelf ontwerpen vs grafisch vormgever
Les 4: Maak je website gebruiksvriendelijk
Les 5: Maak je website mobile proof

Module 3: SE-Ow Yeah!

Leer de kneepjes van het SEO-vak en rank hoger in Google dankzij de juiste zoekwoorden op de juiste plaats.

Les 1: Wat is SEO?
Les 2: De technische kant
Les 3: Zoekwoorden
Les 4: Meten is weten

Module 4: Jouw unieke schrijfstijl

Schrijf zelf overtuigende teksten die je klant vastgrijpen en niet meer loslaten.

Les 1: Laat jouw stem gelden
Les 2: Overtuigen met woorden: converterend schrijven
Les 3: Storytelling
Les 4: Copywriting en sales frameworks
Les 5: Schrijf voor de online scanner/lezer
Les 6: de tools van een taalkundige

Module 5: Aan de slag, per pagina

Bereik je doel met elke pagina op je website. Deel waardevolle content op je blog en bereik je publiek met straffe e-mails.

Les 1: Hoe begin je eraan?
Les 2: De homepage
Les 3: All about the about page
Les 4: Landen op de landingspagina
Les 5: Een salespage die verkoopt
Les 6: Bloggen
Les 7: E-mailmarketing

Wuk peisd’je?

Eindelijk werk maken van die website?
Niet meer inspiratieloos naar dat witte scherm zitten staren?
Droomklanten binnenhalen met jouw unieke schrijfstijl?
Vol zelfvertrouwen jouw boodschap klaar en duidelijk overbrengen?

De cursus opent binnenkort, reserveer nu al jouw plekje!

Geen spam, enkel mails die je écht wil lezen. Uitschrijven kan altijd.

Pin It on Pinterest