Is (freelance) copywriting iets voor jou?

Stop wondering!

Je kan blijven twijfelen en nooit iets ondernemen.

Wat als je gewoon kon testen of het in je zit? Wat als je persoonlijke tips kon krijgen en iemand je eerlijk kon zeggen waar je nog werk aan hebt?

Om freelance copywriter te worden heb je verschillende skills nodig. Niet alleen specifieke beroepsgerelateerde vaardigheden, maar ook op z’n minst een minimale ondernemersmindset.

 

Doe nu gratis de test en ontdek of er een freelance copywriter in jou schuilt.

 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

En “freelance copywriting” staat op je lijst van mogelijkheden?

  • Want ja, schrijven doe je wel graag (en je kreeg al eens een complimentje over een van je teksten).
  • Je eigen uren bepalen, werken voor de leukste klanten, en betaald worden om iets te doen dat je graag doet, klinkt wel aanlokkelijk…
  • Maar je weet niet of “graag schrijven” wel voldoende is om er echt iets mee te gaan doen. 
  • Hell, je weet zelfs niet of je teksten goed genoeg zijn (want er zijn duizenden copywriters, wie zegt dat jij even goed bent?)
  • En freelancen, je hebt dat nog nooit gedaan. Zie je het niet allemaal te rooskleurig (damn you, Instagram!)?

When you know, you know

 Neen, er bestaat geen lijst van vaardigheden waar een copywriter aan moet voldoen. Het is geen beschermd beroep en iedereen mag zichzelf een copywriter noemen.

Maar uit mijn eigen ervaring en tientallen gesprekken met andere freelance copywriters heb ik wel een beeld kunnen vormen van wat er nodig is om succes te kunnen boeken in dit vak.

En op basis van dat beeld heb ik deze quiz ontwikkeld. In een hele reeks vragen peil ik naar jouw ondernemersmindset, je empathie en nog meer skills die een goede copywriter volgens mij nodig heeft.

En je kan een tekst doorsturen om te laten beoordelen door een ervaren copywriter. Kwestie dat je weet of je ook op dat vlak een goede basis hebt.

Je krijgt jouw resultaten in je mailbox, samen met tips voor je evenuele valkuilen. Zo kan je een geïnformeerde beslissing nemen over die potentiële nieuwe stap in je  carrière. 

Full transparancy: na de test krijg je mails met tips, kan je je eigen tekst doorsturen en geef ik informatie over cursussen in de School of Copy die interessant kunnen zijn voor jou. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en kan je je op elk moment uitschrijven voor die e-mails.

Pin It on Pinterest