Anne-Fleur Kamst
Teksttype: blog • interviews / testimonials • nieuwsbrieven • persbericht • social copy • website
Sector: coaches & trainers • cultuur • lifestyle • medical & health • toerisme & reizen
Stijl: toegankelijk

“Hallo, met Anne-Fleur.”

Met mijn schrijfbedrijf Wordrobe haal ik alles uit de kast voor teksten die raken. In het Nederlands en/of Engels, jij kiest.

Voordat ik mezelf omdoopte tot freelance copywriter, had ik er al een paar ritjes in de marketingwereld opzitten. Handig voor jou, want met die achtergrond kan ik mijn schrijfsels goed onderbouwen. Van blogartikels of social media posts tot nieuwsbrieven: ik zet ze met plezier op digitaal papier.

Benieuwd wie er aan de andere kant van de lijn zit!

Mijn stijl

Hoe ik m’n eigen stijl omschrijf? Ik ga voor ‘clear over clever’. In plaats van complexe of ingenieuze taal kies ik voor heerlijk helder. Want: lang leve teksten die je lezers begrijpen. Zo gaan ze sneller over tot de actie die jij wil dat ze nemen — inschrijven of kopen, bijvoorbeeld.

Mijn ideale klant

Vertrouwen, betrokkenheid en duidelijkheid – dat zijn voor mij de ingrediënten van een fijne samenwerking.

  • Most copywriters know what they’re doing – maar kies er vooral een die je blindelings vertrouwt.
  • Teamwork makes the dream work: handig als je makkelijk bereikbaar bent/blijft voor input of vragen.
  • Meteen scherpstellen, die rollen en verantwoordelijkheden. En daarna: blijven communiceren over alles wat nodig is om er een knetterend succes van te maken.

Referenties

Ik werkte al fijn samen met o.a. Van de Velde, Grandeco WallFashion Group (WallHaus, Roomblush en Style4Walls), Dripl, Axepta BNP Paribas en Finance is fun

Contactgegevens

Beschikbaarheid

1 - 2 dagen/week

Email

Anne-Fleur is een uitstekende copywriter die precies weet hoe ze verschillende doelpublieken kan aanschrijven en copy voor hen relevant kan maken. De samenwerking voor de creatie van een blogpost en opvolgende whitepaper is heel goed gelopen. Anne-Fleur werkt volgens een zeer goed, volledig proces dat je als klant begeleidt van de initiële vraag naar een afgewerkt document zoals het in je hoofd zat. Ik kan Anne-Fleur zeker aanbevelen als copywriter voor verschillende opdrachten.

Inge Van Israël
Head of Product & Marketing Axepta BNP Paribas Benelux

Anne-Fleur is een uitstekende copywriter met wie het heel fijn samenwerken is. Stipt, nauwkeurig en allesomvattend. Ze start haar opdracht telkens met een uitvoerige research, waarbij ze een bepaald onderwerp/ thema tot op het bot uitzoekt. Op die manier levert ze keer op keer copy aan die volledig aansluit bij de verwachtingen. Daarnaast denkt ze ook mee op SEO vlak wat een grote meerwaarde is voor websiteteksten. Ook de communicatie verloopt vlot met feedback rondes waar snel op ingepikt wordt.

Sharon Vereecke
Digital Communication Lead Grandeco Wallfashion Group

 

De samenwerking met Anne-Fleur was voor mij een super goede ervaring! De communicatie verliep enorm snel en duidelijk, wat ik altijd heel belangrijk vind. Tijdens het interview stelt ze veel vragen om mij en mijn job te leren kennen. Er wordt heel veel gezegd tijdens dat interview. Als ze dan later de teksten klaar heeft, heeft ze exact begrepen en verwoord wat er in mijn hoofd zit, wat ik zelf niet goed kan neerschrijven. Ze paste zich aan aan de stijl van website die ik graag had: jong en hip, maar professioneel geschreven. Dit heeft ze perfect gedaan. Als je toch graag een aanpassing ziet, doet ze dit ook meteen. Tot slot is Anne-Fleur een toffe madame die mee nadenkt over jouw zaak en over dingen die werken.”

Charlotte Goris
presentatie- en stemtrainer

Pin It on Pinterest