Nadine Jonkers
Teksttype: blog • interviews / testimonials • nieuwsbrieven • SEO • social copy • website
Sector: medical & health
Stijl: toegankelijk

Als apotheker werd me al snel duidelijk in mijn uitleg naar patiënten: wat je zegt is één ding. Hoe je het zegt, is iets helemaal anders.
Woorden doen meer dan verklaren of adviseren. Ze verbinden. Ze motiveren. Ze ondersteunen. Ze kruipen onder je huid. De juiste woorden dan toch.
In 2022 gooide ik het roer om. Na 17 jaar stopte ik als officina-apotheker, behaalde een postgraduaat Digital Marketing Architect en volgde een opleiding copywriting. Met pillenpraat verbind ik mijn wetenschappelijke opleiding met mijn liefde voor woorden. Een inhoudelijk juiste boodschap brengen én de juiste snaar raken, dat doe ik voor jou. Scientific storytelling.

Als de juiste informatie bij de juiste persoon terechtkomt, maak je het verschil. Wil jij het verschil maken? Ik help je graag.

Mijn stijl

Mijn schrijfstijl is zoals ik zelf ben: rechttoe rechtaan. Ik hou van duidelijke richtlijnen en schrijf ze ook zo uit. Mijn schrijfstijl is helder. In mijn teksten geen bloemen noch kransen, geen uitgesponnen zinnen of schattige verkleinwoordjes. Ik hou van pit en peper. En er mag ook al eens gelachen worden. Klare taal, ook in commerciële teksten. Altijd duidelijk wat er te doen staat: inschrijven, kopen, reserveren. Ik hou er van om mee uit te zoeken met welke woorden je de meeste actie veroorzaakt.

Mijn ideale klant

Gezondheid, ziekte, medicatie, voeding, beweging, levensstijl. Puur wetenschappelijk, informatief voor een specifieke doelgroep, commerciële teksten, nieuwsbrieven of e-mail marketing, social media. Ik speel graag kort op de bal en hou van gerichte actie. Ik luister naar jouw wensen, ik schrijf ze uit, ik leer graag van feedback. Ik werk als freelancer maar hoef niet zo nodig te fladderen. Een regelmatige samenwerking op langere termijn lijkt mij het leukst.

Referenties

Apotheek Binnenhof Tessenderlo: social media, nieuwsbrieven. Apotheek De Vos Olmen: social media, nieuwsbrieven, RainPharma workshop KAVA: publicaties AFT, jurylid KAVA prijs, medewerker FarmaContent

Contactgegevens

Beschikbaarheid

Onmiddellijk - 1-2 dagen/week

Email

Pin It on Pinterest