Dagtraining 
Converterende salespagina’s schrijven

Online verkopen zonder trekken en sleuren? Geen voorgekauwde formules, maar teksten die verkopen – zonder trucjes.

 

Live training op 27 juni in Gent

Wat heb je nodig voor een salespagina die verkoopt?

Online vind je tientallen, honderden blogs met tips, formules en templates om dé perfecte salespagina te schrijven. En hé, sommige van die tips werken écht. 

Maar verkopen doe je niet met een formule of een template. Want wat je verkoopt en aan wie, dat is de basis. Daar moet de match zitten.

Daarom in deze training geen templates of voorgekauwde formules. Wel een stappenplan om je aanbod op punt te zetten, om de voordelen ervan voor je klant in de verf te zetten en om dat alles samen in een aantrekkelijke verkoopspagina te zetten. 

Een pagina die niet “verkoopt om te verkopen”, maar waar je de juiste mensen inspireert om actie te nemen.

Wat gaan we doen?

Converterende salespagina’s schrijven is een dagtraining, maar de training begint al vooraf en zindert nadien nog even (of lang) na.

Vooraf:

Bij je inschrijving krijg je een video waarin ik de eerste stappen uitleg en je meteen huiswerk geef:

 • neem je aanbod onder de loep
 • ken je ideale klant

De dag zelf:

Tijdens de dagtraining gaan we dieper in op je voorbereiding en toon ik je a.d.h.v. praktijkvoorbeelden hoe een verbindende salespagina eruitziet.

 • kenmerken, voordelen en resultaten van je aanbod
 • matchen met de noden en verwachtingen van je klant
 • je boodschap verfijnen
 • do’s and don’ts voor een ethische salespagina
 • samen schrijven, met mijn ondersteuning

 Achteraf:

Na de opleiding heb je nog 2 weken de tijd om je salespagina door te sturen naar mij voor persoonlijke, uitgebreide feedback (met video!)

 

Dagtraining

Converterende salespagina’s schrijven

€425 

excl. btw

 • Introductievideo en huiswerk vooraf
 • Praktijkgerichte dagtraining op 27 juni in Gentbrugge waar je de theorie meteen omzet in straffe teksten voor je eigen salespagina
 • Persoonlijke feedback op je teksten achteraf
 • Overleggen met gelijkgestemde ondernemers en communicatieprofessionals
 • Inclusief koffie, thee, water, snacks en een gezonde lunch (op het terras 🤞☀️)

Wat leer je precies?

 • Wat je moet doen en weten voor je begint te schrijven
 • Hoe je je aanbod laat matchen met de wensen van je klant
 • Hoe je je boodschap in één krachtige zin omvat
 • Wat je zeker niet mag vergeten te vermelden op je salespagina
 • Hoe belangrijk de structuur van een salespagina is

Wat neem je mee uit deze training?

 • Een eerste aanzet of volledig uitgeschreven draft van je salespagina
 • Tips die je op al je verkoopteksten kan toepassen
 • Goesting om je aanbod in de markt te zetten en te delen met je doelgroep
 • Een rechtstreekse lijn met mij voor vragen of feedback op je tekst

Over de lesgever

Hej, ik ben Delphine, oftewel DeeDee.

Ik werkte als freelance copywriter voor grote merken als Alpro, VTM, Qmusic, De Morgen en Cycling Vlaanderen, maar help ik vooral ook creatieve solo-ondernemers die met hun verhaal naar buiten willen komen en op een authentieke manier willen connecteren met hun doelgroep.

Sinds 2022 ben ik mentor voor beginnende freelance copywriters. Ik help hen hun pen aan te scherpen en begeleid hen in hun eerste stappen als zelfstandige.

Daarnaast mocht ik al expert masterclasses geven bij cursusmakers en business coaches, en gaf ik gastcolleges aan HoGent, HoWest en IÉSEG Schol of Management in Rijsel.

Met mijn live workshops wil ik een antwoord bieden op de specifieke vragen die uit mijn doelgroep komen. Verkopen zonder je “verkoperig” te voelen, bleek een vaak terugkerende issue die ik met deze dagtraining wil aanpakken. 

 

 

 

★ ★ ★ ★ ★

De systematische aanpak die je volgt. Het hele proces wordt opgedeeld in kleine behapbare brokjes en stap voor stap bouw je stukjes tekst die je nadien in 1 logisch, consistent en sterk geheel kan plakken.

Door de aanpak die je volgt is goede salescopy niet enkel weggelegd voor woordkunstenaars, maar kan ik ook tot een degelijk resultaat komen zonder dat dit te veel moeite kost.

Leen Lauwers
Purple Pilot

★ ★ ★ ★ ★

Door één onderwerp uit te lichten en daar naast de theorie ook een schrijfopdracht aan te koppelen, is dit echt een workshop: gericht, concreet en hands on en mét resultaat. Het blijft niet gewoon bij kennis delen en ‘zie maar wat je er dan daarna mee doet’. Er wordt ook duidelijk geantwoord op de vragen i.p.v. dat er verwezen wordt naar één of andere case van een mede-ondernemer.

Ik hou van lesgevers die letterlijk alles in de strijd gooien: je passie voor en je kennis van copywriting zijn geweldig, je hebt aandacht voor ieder van je cursisten en beantwoord vlot alle vragen, je kan het goed uitleggen (enhousiaste armgebaren incluis 🤗)

Elke Lambrecht
De Woordfabriek

★ ★ ★ ★ ★

Deze workshop is ideaal om te volgen als je graag een goed beeld krijgt van wat je allemaal best toevoegt aan een duidelijke salespage, en hier dan ook verder mee aan de slag wil gaan. Doordat je na de theorie direct overgaat tot schrijven, heb je na de workshop ook een stukje of zelfs een volledige eerste draft van je salespage klaar. Na de workshop kan je ook nog feedback vragen over jouw tekst, en dat is goud waard!

Steffie Blanckaert
Tip Top Flow

Voor wie is deze training bedoeld?

R

freelance of in-house copywriters, ondernemers, marketing- en communicatiemedewerkers en gewoon iedereen die converterende teksten wil leren schrijven.

R

Voor jou, als je op zoek bent naar andere manieren dan de typische templates en AIDA-formules om je salespagina op te bouwen.

R

Voor jou, als je de juiste mensen op een ethische manier wil inspireren om met jou in zee te gaan en niet “zoveel mogelijk mensen wil overtuigen” met achterbakse trucjes.

R

Voor jou, als je promoteksten wil leren schrijven, zodat je kan verbinden met je ideale klant, zonder je “verkoperig” te voelen of het gevoel te hebben dat je moet trekken en sleuren.

R

Voor jou, als je op zoek bent naar een duurzame manier om al je salescopy in de toekomst aan te pakken.

R

Voor jou, als je graag samen met anderen bijleert, en van elkaar leert.

R

Voor jou, als je het getrainde oof van een ervaren copywriter over je teksten wil laten gaan en persoonlijke feedback wil.

DeeDeeCopy

★ ★ ★ ★ ★

Na het volgen van de workshop ga je met méér naar huis dan enkel en alleen een blauwprint voor je nieuwe salespage. Door de opdrachten neem je tegelijkertijd je huidige aanbod onder de loep, zie je waar je eventueel nog moet bijschaven – wat reeds helder is en wat nog niet (en hier kan je dan ook direct stappen in ondernemen). Ook de interactie met de andere deelnemers, met Delphine, zorgt er mee voor dat je naar huis gaat met een hoofd vol nieuwe info, inspiratie en energie om aan je bedrijf te werken.

Kim Vandersteene
Buro K – Interieurarchitect

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb inzicht gekregen in de opbouw van een salespagina. Je hebt ons eerst voorbereidend werk laten doen, wat eigenlijk de basis is voor goede copy. Daarna zijn we zelf aan de slag gegaan. We konden even aftoetsen bij andere ondernemers. Op het einde van de dag stond er al een eerste draft op papier.

Ineke Verbruggen
Iens

★ ★ ★ ★ ★

Hi Delphine,

Ik heb jouw filmpje bekeken en jouw feedback gehoord! 
Wow, zo nuttig! Gek, hoe je zelf kan blijven kauwen en herkauwen en het niet beter krijgt. Dan kom jij en het is echt veeel beter! 

Leen Lauwers
Purple Pilot

?

Vragen? Ik beantwoord ze hier

Wat gebeurt er als ik inschrijf?

Wanneer je op de knop klikt, kom je op de checkout-pagina, waar je meteen kan betalen. Zo’n 24u later krijg je de introductievideo en huiswerk.

Kan ik in termijnen betalen?

Helaas kan je voor dagtrainingen niet in termijnen betalen.

Kan ik een factuur krijgen?

Yes, natuurlijk. Geef je bedrijfsnaam en btw-nummer in bij checkout en je krijgt automatisch een factuur.

Kan ik de info uit de training ook toepassen op andere teksten?

Natuurlijk! Het voorbereidende stappenplan kan je toepassen op elke tekst die je schrijft, promo of gewone content.  

Nu komt niet goed uit voor mij. Komt de workshop terug op een later moment?

Yep, de trainingsdag komt vanaf september nog een aantal keer per jaar terug. Andere data en locaties vind je vanaf september op schoolofcopy.be 

Is deze training enkel bedoeld voor ondernemers?

Nee hoor, iedereen die converterende teksten wil leren schrijven, kan deelnemen. Ondernemers zullen de tips toepassen op hun eigen salescopy, maar als marketing- of communicatiemedewerker moet je ongetwijfeld ook overtuigende teksten schrijven. Wel, ook voor jou is de workshop bedoeld. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur me een Whatsappje op +32 456 64 59 31 of mail je vraag naar delphine@deedeecopy.be.
We kunnen er eens over bellen of ik beantwoord je vraag per mail.

Pin It on Pinterest